Cannol - Oli de cannabis

Cannol és un oli de cànnabis de la més alta qualitat. Les seves propietats s'apliquen en banys, massatges i cosmètica, aportant els seus efectes beneficiosos.

Les seves substàncies actives naturals han estat triades curosament, aportant regeneració i relaxació. Són reconeguts els seus beneficis per prevenir o reduir la rigidesa i les inflamacions o inflors. També eficaços per alleujar el dolor, bloquejos o convulsions.

Cannol també és benificioso per al cabell, aportant un aspecte saludable, dotant-lo de més volum, i combatent el trencament i la pèrdua del mateix.

Cannol és ric en àcids omega 3 i 6, Vitamines A, B1, B2, B6, C i E, de manera que ajuda a prevenir l'envelliment de la pell, aparició d'arrugues, etc

15,00 €

Preu reduït!

18,75 €

-20%

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

No customer comments for the moment.